×

 

 

 

LUNCH MENU

 

 

WTOREK 23.04

Krem z pieczonego buraka z gruszką

*

Tagliatelle z wędzonym łososiem i brukselką

lub

Sałata z serem wędzonym i soczewicą

*

Koktajl bananowo-kokosowy

 

 

ŚRODA 24.04

Zupa ogórkowa

*

Żeberka w sosie bbq, pieczone ziemniaki, coleslaw z czerwonej kapusty

lub

Burger brokułowy z serem blue i  frytkami

*

Kogel mogel z maślanką i porzeczkami

 

 

CZWARTEK 25.04

Krem marchewkowo-imbirowy

*

Makaron gryczany z kaczką sous vide i wędzonym serem

lub

Jajo poche, marchewka z groszkiem, ziemniaki puree

*

Krem rabarbarowy z migdałową kruszonką

 

 

PIĄTEK 26.04

Zupa kalafiorowa

*

Gołąbki z dorsza, ziemniaki puree, sos koperkowy

lub

Lasagne z selerem, groszkiem i sosem beszamel

*

Ciasto czekoladowe z jagodami

 

 

ZUPA + DANIE GŁÓWNE + DESER    19,90 zł