×

 

 

 

 

LUNCH MENU

 

PONIEDZIAŁEK 18,02

Kwaśnica

*

Karkówka  z grilla, ratatouille, ziemniaki opiekane

lub

Sałatka z tofu w ciście, cytrusy i vinegret ananasowe

*

Naleśnik z twarożkiem i mango

WTOREK 19,02

 

Krem szczawiowy z tartym jajem i chrzanem

*

Pieczeń wieprzowa z sosem kurkowym i babką ziemniaczaną

lub

Makaron fideua z warzywami korzennymi zapiekany serem cheddar

*

Mus kokosowy z polewą malinową

ŚRODA 20,02

 

Krem z boczniaków z kwaśną śmietaną

*

Gołąbki w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym

lub

Warzywne curry z ryżem

*

Sernik na zimno

CZWARTEK 21.02

 

Zupa minestrone

*

Bryzol z pieczarkami i konfiturą z cebuli, kiszony ogórek, puree ziemniaczane z chrzanem

lub

Kopytka marchewkowe z gruszką, oliwkami i wędzonym serem

*

Mus mascarpone z brzoskwiniami

PIĄTEK 22.02

Pikantna zupa rybna z warzywami

*

Makaron putanesca, anchovies, oliwki, kapary

lub

Panierowany camembert z musem imbirowo-żurawinowym, frytki, miks sałąt

*

 Wytrawna gruszka z twarożkiem waniliowym

ZUPA + DANIE GŁÓWNE + DESER    19,90 zł